Skolereglement

Nydalen Trafikkskole

Skolereglement

VELKOMMEN SOM ELEV VED NYDALEN OG LINDERUD TRAFIKKSKOLER!

Velkommen som elev ved en av våre kjøreskoler, håper du vil trives. Vi er flere lærere, alle driver sin egen kjøreskole.  Det økonomiske er derfor mellom deg og din kjørelærer.  Ønsker du en bestemt lærer evt bytte lærer underveis i opplæringen, er ikke dette noe problem.  Bare gi oss beskjed.

Det er viktig at du møter til avtalt tid. Avbestilling av kjøretime må skje senest 1 virkedag før, innen klokken 12.  Glemmer du dette må du dessverre betale for timen.  Sikkerhetskurs på øvingsbane og sikkerhetskurs på vei må avbestilles senest 4 virkedager før.  Er du forsinket til avtalt tid så gi oss beskjed.  Vi venter i 20 min,  etter dette kan vi ha forlatt oppmøtestedet. Oppmøtested: Maridalsveien 264, annet sted går av din tid.

Det er lurt å bruke sko med tynne såler.  For at alle skal trives i bilen, er god hygiene viktig.

En kjøretime er på 45 min og består av klargjøring, kjøreundervisning og oppsummering.

Sikkerhetskurs på øvingsbanen, 4 timer.

Sikkerhetskurs på vei:

- 2 timer innledende teori om risiko

- 5 timer kjøring

- 4 timer hvor 1 time kan benyttes til å planlegge tur

- 2 timer refleksjon

Pakker har en gyldighet på 6 mnd./gavekort 12 mnd.  Den kan overføres fra en lærer til en annen ved Nydalen og Linderud trafikkskoler.

Husk å sende inn søknad om førerkort på www.vegvesen.no. Benytter du briller/linser, skal attes fra optiker leveres til trafikkstasjonen.

De over 25 år må gjennomføre førstehjelpskurs før oppkjøring, etter 1. november må du også ta mørkedemo før oppkjøring.  Dette er ditt ansvar.

Dagen før oppkjøring: husk gyldig legitimasjon.  VIKTIG!

Ansvarlig og faglig leder ved Linderud trafikkskole, May Britt Lindstad

Ansvarlig og faglig leder ved Nydalen trafikkskole, Jørgen Lindstad

Ansvarlig og faglig leder ved Nydalen kjøreskole, Jack Andreassen.

Lykke til!

Maridalsveien 264