Personvern

Nydalen Trafikkskole

Behandling av personopplysninger

Denne websiden er utviklet av TABS AS for Nydalen Kjøreskole.
TABS AS er databehandler for Nydalen Kjøreskole.

Opplysninger om deg og din bruk av tjenesten

Informasjon som vises på websiden og/eller som du registrerer på websiden er knyttet til kundeforholdet mellom deg og Nydalen Kjøreskole.

Opplysninger og annen informasjon du måtte angi på denne websiden videreformidles til Nydalen Kjøreskole.

Det er trafikkskolen som er ansvarlig for behandling av dine personopplysninger. Som eier av dine egne personopplysninger har du rett til innsyn i egne opplysninger og har rett til å få data rettet og slettet med visse forbehold.

Har du spørsmål om hvordan dine personopplysninger blir behandlet som du ikke finner svar på her - eller ønsker du innsyn, retting eller sletting av data - kan du kontakte Nydalen Kjøreskole som er ansvarlig for behandlingen av dine data.

Teknisk informasjon

For å kunne levere tjenesten, for å tilby en best mulig brukeropplevelse til deg og for å kunne tilby support, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Vi behandler informasjon om hva slags nettleser du bruker, IP-adressen din, landingsside og besøkshistorikk.

Som de fleste nettsteder benytter websiden seg av informasjonskapsler (cookies). En informasjonskapsel er en tekstfil som ved besøk på, eller interaksjon med, en nettside legges i din nettlesers internminne. Websiden bruker informasjonskapsler til statistikk, i den hensikt å kunne gjøre nettsidene våre enda mer brukervennlige.

I informasjonskapslene lagres IP-adresse, hvilken nettleser og operativsystem som benyttes, samt data over besøkte undersider med dato/tidspunkt for besøket. Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere brukeren.

Ved å bruke websiden samtykker du til at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Hvis du ikke ønsker å samtykke til dette, kan du administrere bruken av informasjonskapsler i din nettleser.

Det kan du lese mer om her: https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/

Kommende aktiviteter

Mørkedemonstrasjon (TG)

23. feb / Nydalen trafikkskole, Maridalsveien 264 / 1.800 kr

Mørkedemonstrasjon (TG)

24. feb / Nydalen trafikkskole, Maridalsveien 264. Bindende påmelding! / 1.800 kr

Trafikalt grunnkurs m/trafikant i mørket (TG)

27. feb / Nydalen trafikkskole, Maridalsvn 264. Bindende påmelding! / 3.000 kr

Førstehjelp for de over 25 år (TG)

1. mars / Nydalen trafikkskole, Maridalsveien 264. Bindende påmelding! / 800 kr

Ta kontakt

Adresse

Maridalsveien 264

0862 OSLO

417 65 205

post@nydalenkjoereskole.no

Medlem av:

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund-logo